Naturlige Madoplevelser

“I skoven sku være gilde…” lyder en gammel dansk klassiker, du behøves ikke nødvendigvis og holde din fest i skoven, men derfor kan du jo godt finde inspiration i den til din madlavning.

Naturen byder os på mange uopdagede ingredienser, som vi oftest selv kan fange eller plukke.

Her i artiklen vil vi gennemgå, hvad man selv kan finde i naturen, og gode ideer til og finde hjælp til naturens retter uden og forlade byen.

Maden til vands

Mange tænker ikke over, at en Fisk ikke behøves og komme fra en kutter elle fiskeforretning. Mange har success med og tage til havet eller ud til en sø, og fange fisk til dagens aftensmad.
Og nu tænker du sikkert, men hvad med kvaliteten af de fisk man selv fanger? Med mindre det er en meget beskidt sø, med forurening i (men så lever der næppe fisk i den), så er det de samme fisk, du vil købe hos din fiskehandler.

Er du ikke til og tage en chance og tage ud og fiske, og håbe på og fange en fisk til aftensmaden (for der vil være dage, hvor man intet fanger, når man fisker med stang), så kan vi også anbefale det letteste løsning, som er og bestille en fiskekasse fra SkagenFood.

Det grønne…

Naturlige madoplevelserDet er blevet yderst populært og være vegetar elle veganer, og det indbyder til helt andre retter, hvor man let kan tage en tur i skoven og samle ind til naturlige retter.

Du kan også selv gro urter, frugter og grøntsager i din egen baghave (eller drivhus), hvis det er noget du nyder og gå og nuse omkring.

Og igen er der også den lette løsning der gør du kan leve le som en veganer, uden og rejse dig fra sofæn, da du kan bestille en måltidskasse fra Simple Feast, som kun leverer plantebaserede retter.

Svampe

Dette er en ting, mange synes er spændende, men selvom du har en lommebog med, der kan vise hvilke svampe der er spiselige, og hvilke der er giftige – så råder vi ikke folk til selv og gå i skoven, for at plukke svampe til aftensmaden, chancen er simpelthen for stor – da mange svampe ligner hinanden og forskellen på en lækker spiselig svamp og en dødelig giftig, kan være en prik, hvorfor vi klart anbefaler og finde sine svampe til maden hos grønthandleren eller i supermarkedet.